Prisantydning: 1 790 000,-

 • Likningsverdi: 1000.-
 • Felleskost/mnd: 498,- 
  • Forsikring på bygget og enkelt utvendig vedlikehold
 • Primærrom: 77 kvm.
 • Bruksareal: 77 kvm.
 • Tomteareal: 1 358 m² (eiet)
 • Soverom: 2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet
 • Byggeår: 2017
 • Energimerking: B - rød

Beliggenhet

Solrik eiendommen med fin utsikt til Randsfjorden, sentrum og omkringliggende områder. Attraktiv beliggenhet i meget barnevennlig boligfelt, med kort avstand langs gangveier til barnehager, skoler, idrettshall, kunstisbane, Jevnaker sentrum og bussholdeplass. Fine muligheter for friluftsaktiviteter i skogen rundt boligfeltet. Ball- og lekeplass på boligfeltet. Det går sti i åsen ovenfor boligen til bl.a. utsiktsposten Loftsberget derfra kan man eks. gå videre til bl.a. Buttentjern og andre vann på Veståsen. Kort avstand til meget populær lysløype som går i området rundt Eggemoen. Skiløypen går også videre opp på Veståsen med stort løypenett. Gangavstand til populære Kistefoss-museet og ærverdige Hadeland Glassverk som kan by på mange aktiviteter, severdigheter, servering og fabrikkutsalg og badestrender ved populære Randsfjorden som benyttes til bading, fiske og annen vannsport. Avstander med bil: 10 min til Hønefoss, 20 min til Gran og 50 min til Oslo/Gardermoen. Se også vedlagte nabolagsprofil.

Beskrivelse

Byggetrinn omfatter en sammenhengende blokkbebyggelse med til sammen 6 leiligheter og et delvis underjordisk garasjeanlegg. Kjeller i mur og 1. etasje og 2. etasje i bindingsverk, kledd med panel. Leilighetene ferdigstilles i juli og august 2017.

Innhold

Leiligheten ligger i 1. etasje og inneholder entrè, to soverom, bad, vaskerom, kjøkken og stue. Garasje og bod i kjelleranlegg. 


Standard    

Leilighetene blir arealeffektive og har god standard med bl.a. integrerte hvitevarer i kjøkken, LED-lys i entrè og bad og balansert ventilasjon som gir bra inneklima. 
Kjøkkeninnredning med integrert oppvaskmaskin, platetopp, komfyr og kombiskap med kjøl/frys. 

Badet blir utstyrt med gulvvarme, toalett, dusjhjørne med svingbare glassdører og innredning med vask. 
Vaskerommet blir utstyrt med utslagsvask og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel (bodplass). 
Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. 
Det blir levert Toshiba luft/luft varmepumpe i gangen som kan benyttes til oppvarming og kjøling. 
Innlagt fiberkabel til vaskerom/bod.
Gulv: Det blir lagt fliser bad og på vaskerom. Long plank (lys grå) i øvrige rom. 
Vegger: Fliser på bad. I øvrige rom blir det ferdigmalte MDF veggplater. 
Himlinger: Takess. 

Adkomst

Fra Rema 1000 på Jevnaker: Følg Bakkavegen ca. 50 m, og ta til venstre opp Bergerbakkvegen bak Jevnaker Omsorgssenter. Ta til høyre etter ca. 150 m inn Randsborggata. Følg Randsborggata nesten til toppen av bakken, og bygget ligger på høyre hånd.

beskaffenhet

Selveiertomten på 1358 kvm blir opparbeidet ihht situasjons plan med subbus på vei og gangareal og på plass for søppledunker. Det opparbeides med jord og tilsåing for plen der det er inntegnet.

omkostninger

4322

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 532
Gårdsnr: 151
Bruksnr: 136
Seksjonsnr: 6

Finn-kode: 98382502