Prisantydning: fra 2 990 000,-

 

  • Felleskost/mnd: fra 990,- 
  • Primærrom: 84 kvm.
  • Tomteareal: 1 585 m² (eiet)
  • Soverom: 2
  • Eierform: Eier (Selveier)
  • Boligtype: Leilighet
  • Byggeår: 2017

Beliggenhet

Eiendommen ligger solrikt og sentralt til med utsikt til Randsfjorden. Barnevennlig og landlig med kun 500 meter langs opplyst gangvei til Rema 1000. Det er også kort gangavstand langs gangveier til barnehager, skoler, idrettshall, kunstisbane, Jevnaker sentrum og bussholdeplass. Gangavstand til populære Kistefoss-museet og ærverdige Hadeland Glassverk som kan by på mange aktiviteter, severdigheter, servering og fabrikkutsalg. Kun 500 meter til Jevnakers største badestrand ved Nøklebytangen. Populære Randsfjorden benyttes til bading, fiske og annen vannsport. Kort avstand til meget populær lysløype som går i området rundt Eggemoen. Skiløypen går også videre opp på Veståsen med stort løypenett. Avstander med bil: 10 min til Hønefoss, 20 min til Gran og 50 min til Oslo/Gardermoen.

Beskrivelse

Bygget er oppført etter TEK 10 med parkeringskjeller i betong og 1. etasje og 2. etasje i bindingsverk med 20 cm isolasjon i vegger. Etasjeskille i betong. Lydskilleveger mellom leiligheter: Dobbel bindingsverk med spalte. To lag isolasjon. Ett lag 13 mm gipsplate og 1 lag MDF plate. 
 

Innhold

3-roms:

1. etasje: Hall, vaskerom, bad/wc, 2 soverom, kjøkken og stue med utgang til overbygget terrasse på ca. 20 kvm. Heis ned til garasje og bod på ca. 5 kvm. i kjelleranlegg. Areal opplyst i prospekt på leiligheten er ca. og målt på vedlagte tegninger.

24_utsikt.jpg
3_fasade_3.jpg

Adkomst

Fra Rema 1000 på Jevnaker: Følg Bakkavegen ca. 500 meter, og ta til venstre. Ta deretter til høyre på gangveien og første vei til venstre. Bygget ligger på høyre hånd.  Se også vedlagte kart. 

UTLEIE

Adgang til utleie: Leiligheten kan fritt leies ut. 

 

 

 

Standard    

STANDARD Meget attraktiv leilighet med bra planløsning, stor overbygget terrasse med fjordutsikt, heis til parkeringskjeller hvor det er bod og du kan ta turen med varm bil uten å måtte skrape is på kalde vinterdager! Ved å kjøpe denne leiligheten ny sparer man ca. 85.000,- i
dokumentavgift. Det er høy standard med bl.a. vannbåren varme i alle gulv, integrerte hvitevarer i kjøkken med kjøkkenøy, LED-lys og balansert ventilasjon. Leiligheten er velegnet for unge og eldre! Fra pent fellesareal med flislagt gulv kommer man inn i romslig hall med dørtelefon med åpner til utgangsdøren. Sosialt med kjøkken i åpen løsning mot stue. Kjøkkeninnredning med integrert oppvaskmaskin, platetopp, komfyr og kombiskap med kjøl/frys. Generøse vindusflater som slipper mye lys inn i stue og kjøkken. Fra stuen er det utgang til stor overbygget terrasse med glassrekkverk og fjordutsikt. I stuen er det plass til spisestue og salong. Badet er utstyrt med gulvvarme, toalett, dusjhjørne med svingbare glassdører og innredning med vask. Eget vaskerommet med vask og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Balansert ventilasjonsanlegg med roterende varmegjenvinning. Innlagt fiberkabel til vaskerom/teknisk rom. Det er LED downlights i hall, bad, kjøkken og stue. Gulv: Fliser på bad og vaskerom. Long plank (grå) i øvrige rom. Vegger: Fliser på bad. I øvrige rom er det ferdigmalte MDF veggplater. Himlinger: Takplater.